ckoduhz_sliven@abv.bg

044 667328, 0892204784

ЦКОДУХЗ СЛИВЕН ЩЕ ВЗЕМЕ УЧАСТИЕ В СВЕТОВНАТА СЕДМИЦА НА КЪРМЕНЕТО

Световна седмица на кърменето 1-7 август 2022 г.
 
„Да се застъпим за кърменето – обучение и подкрепа“.
 
 
 
За поредна година Ла Лече Лига, Регионална здравна инспекция-Сливен и Център за майчино и детско здраве, организират Седмица на кърменето в област Сливен . Тя ще се проведе в периода 1-7 август под мотото „Да се застъпим за кърменето – обучение и подкрепа“.
Тази година в събитието се включва и Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания-Сливен.
Целта на инициативата е подпомагане на майките и бебетата да започнат кърменето по най-добрия начин и да преодолеят трудностите в кърмаческия период.
Кърменето е най-добрият начин за хранене на бебетата – естествен, здравословен и икономически изгоден.
 
 
 
Програма:
 
1 август 2022г.
 
10,00 часа в Градската градина на гр. Сливен, „Розариум“, каним всички настоящи и бъдещи майки на среща-разговор: „Често задавани въпроси за кърменето“.
На срещата можете да зададете своите въпроси, да споделите опит или притеснения и да получите консултация от г-жа Елена Гвоздейкова-обучен консултант по кърмене към Ла Лече Лига, медицински специалисти от Център за майчино и детско здраве-Сливен и лекар от Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания-Сливен.
 
2 август и 5 август 2022г.
 
От 9,00 до 11,00 часа в залата на Регионална здравна инспекция-Сливен, улица „П. Яворов“ №1 - „Отворени врати“ с възможност за разговор с лекар от Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания-Сливен.
 
 
 
ОЧАКВАМЕ ВИ!
 
РЗИ-Сливен
 

To Top ↑